Tattoo Verwijderen Resultaat Na 2 Behandelingen

Tattoo-verwijderen

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 2 Behandelingen

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 1 Behandeling

Tattoo-verwijderen

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 1 Behandeling

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 1 Behandeling

Tattoo-verwijderen

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 1 Behandeling

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 4 Behandelingen

Tattoo-verwijderen

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 4 Behandelingen

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 1 Behandelingo

Tattoo-verwijderen

Tattoo Verwijderen Resultaat Na 1 Behandelingo

1

Pigment-Off Remover biedt de unieke mogelijkheid om pigmenten in alle kleuren, soorten en maten effectief en veilig uit de huid te verwijderen.

Zelfs de hardnekkige microblading pigmenten - op basis van acrylaat - kunnen worden verwijderd met Pigment-Off.

 

Wat is "Pigment-Off" Remover? Wat kan het in vegelijking met een laser?

Pigment-Off Remover Set

Elke methode voor het verwijderen van pigmenten uit de huid heeft zijn voor- en nadelen. Er is geen 100% ideale en globale verwijderingstechniek, elk geval moet afzonderlijk worden beschouwd en behandeld.

Het verwijderen van tatoeages en is een tijdrovend proces. Het is echter goed mogelijk om de pigmenten in de huid volledig te verwijderen. Met geduld, rust en de juiste kennis.

De meest bekende en populaire methode om tatoeages te verwijderen is de LASER. Echter is dit niet de meest ideale methode voor tattooremoval omdat de laser veel kleuren zoals wit, beige, geel, oranje, geel-groen en sommige rood niet kan herkennen. Bovendien blijft er altijd pigment (tattoo) zichtbaar omdat de kleuren op een gegeven moment te weinig contrast hebben met de huid waardoor ze niet meer zichtbaar zijn voor de laser.
Wit of beige mag sowieso niet behandeld worden met de laser omdat deze pigmenten onder de laserstraal in een vuil groen-grijs tot zwarte veranderen en die kunnen niet meer worden verwijderd. Hetzelfde geldt voor alle pigmenten die worden gemengd op basis van witte of beige kleuren.
Het verwijderen van pigmenten op basis van acrylaat met een laser kan gevaarlijk zijn. Deze pigmenten kunnen smelten onder de laserstraal en leiden tot interne brandwonden en littekens.

Tegenwoordig is er de "PIGMENT OFF Remover" (made in Germany) die het mogelijk maakt om volledig en effectief pigmenten van alle kleuren en tinten, zowel de bron als eventuele verspreiding te verwijderen. Zelfs de hardnekkige microbladingpigmenten op basis van acrylaat kunnen met "Pigment Off" worden verwijderd.

Voordelen van "pigment-off" verwijderingstechniek in vergelijking met andere methoden:

 • Het risico op littekens of fibrose is tot een minimum beperkt (<1%)
 • Bevat geen TCA (trichloorazijnzuur)
 • Bevat geen kankerverwekkende bestanddelen
 • Verwijdert ALLE kleuren, dus beige, groen en wit
 • Verwijdert ALLE pigmenttypen (ijzeroxiden, acrylen, synthetische pigmenten, zelfs inkt)
 • Hoog rendement, snel zichtbare resultaten
 • Geen vernietiging van haarwortels
 • Geen ontsteking
 • Geen risico op hyper- of hypopigmentatie
 • Geen verlies van zonnebankvermogen
 • Geregistreerd cosmetisch product (voor professioneel gebruik)
 • De leeftijd van de tatoeage doet er niet toe
 • Bewezen "made in Germany" kwaliteit!

Voordelen in vergelijking met veel andere removers

 • Zeer hoge verwijderingsprestaties
 • Snelle regeneratie van de behandelde huid
 • Ideaal voor verwijdering van microblading
 • Korte intervallen tussen behandelingen (ongeveer 4 weken)
 • Hypoallergeen
 • Bevat actieve ingrediënten voor snellere regeneratie van de huid

 

Hoe werkt "Pigment-Off" Remover? - Verschillen met laser verwijdering.

Tattoo verwijderen - Het werkt het

De verwijderingstechniek van pigment met "Pigment-Off" Remover verschilt fundamenteel van een laserverwijderingsbehandeling. Het is gebaseerd op een uniek chemisch proces dat gericht is op de extractie van geïmplanteerde pigmenten van de huid en niet op hun versplintering (zoals met laser). De pigmenten verlaten het lichaam over het huidoppervlak en niet over de lymfevaten zoals bij laserverwijdering.

Tattoo verwijderen - Verschil met laser

"Pigment-Off" Remover is een speciaal ontwikkelde suspensie, die in staat is om zich in de huid bevindende pigmenten te binden en te extraheren. De deeltjesgrootte van componenten van deze suspensie lijkt sterk op de grootte van geïmplanteerde (getatoeëerde) pigmenten.

Zodra de "Pigment-Off" Remover fysiek in de huid getatoeëerd wordt, worden de bestanddelen van de remover en die van de oude tatoeage met elkaar vermengd. In tegenstelling tot pigmenten van de tattoo, kunnen de "Pigment-Off" Remover ingrediënten zich NIET in de huid manifesteren. Ze worden eenvoudig afgestoten en nemen de bijgevoegde pigmenten eenvoudig mee naar het huidoppervlak.

Tattoo verwijderen - Het werkt het

Slagingspercentage:
Het slagingspercentage voor volledige verwijdering van pigment met "Pigment-Off" remover is uiteindelijk 99,9%. Het aantal sessies dat nodig is, hangt wel af van hoe diep de tatoage is gezet.

Na de verwijderingsprocedure is het erg belangrijk om het behandelde huidoppervlak correct en regelmatig te onderhouden. Na de behandeling gaat het verwijderingsproces verder. Er wordt een lichte korst gevormd op het behandelde gebied (net als na het zetten van een tatoeage) en een groot deel van de pigmenten wordt samen met de pigmenten verwijderd.

Om pigmenten van de huid te verwijderen, moeten de "Pigment-Off" Remover deeltjes, direct fysiek contact hebben met de geïmplanteerde pigmenten van de tattoo. Daarom moet bij diep gezette tattoos de verwijderingvloeistof ook dieper worden ingebracht en dat kan leiden tot littekenvorming (uit studie blijkt dat de mate van littekens na verwijdering van lichaamstattoos, ongeveer 6% is).

Gelukkig is de verwijderingsmethode inmiddels zover ontwikkeld dat het risico op littekenvorming na verwijdering van diep geïmplanteerde pigmenten minder dan <1% is geworden! Dit is een belangrijke stap vooruit in het verwijderen van tatoeages omdat veel mensen bang zijn voor littekens en daarom afzien van het verwijderen van lelijke tatoeages en mislukte pigmentatie.

Doet het verwijderen van een tattoo pijn?
De daadwerkelijke behandeling is vrijwel exact hetzelfde als het zetten van een nieuwe tattoo (alleen de positie van de naald is anders) en dus is het gevoel van het verwijderen te vergelijken met het gevoel van het zetten van een nieuwe tattoo.

 

Is "Pigment-Off" Remover betrouwbaar?

Ballonnen Bezorgen Ballonnen Bezorgen Ballonnen Bezorgen Ballonnen Bezorgen

Dat is een heel logische vraag want je wilt geen rotzooi in je lichaam waarvan je de herkomst niet kent of waarvan je niet weet of het is goedgekeurd door de GGD.

De "Piment-Off" Remover en de bijbehorende producten worden op professionele basis geproduceerd, getest en geanalyseerd in een van het meest bekende laboratorium in Duitsland. Het BAV Institute in Offenburg bestaat al 20 jaar en hier worden 7000 tot 8000 cosmetische en farmaceutische producten geanalyseerd. "Pigment-Off" heeft de controle over haar producten aan deze professionals toevertrouwd.

Pigment-Off garandeert dat haar partners voldoen aan alle Europese normen en standaarden. Ze garanderen dat de producten van hun klanten absoluut veilig zijn voor de gezondheid en voldoen aan alle hygiënische en microbiologische vereisten. Betrouwbare, veilige en een foutloze productie is een lang, complex en kostbaar proces. Tegelijkertijd erg interessant, uitdagend en bevredigend en biedt het de mogelijkheid om te groeien en te ontwikkelen om nog beter te worden en de verwachtingen van hun klanten te overtreffen.

Pigment-Off is niet op zoek naar goedkope oplossingen voor succes op korte termijn maar ze vertrouwen op stabiliteit en de goede oude "Made in Germany" kwaliteit.

Ingrediënten

De remover is niet zuur; het is basisch, behoort tot de groep van oxidatie-verwijderaars, bevat alleen werkzame stoffen die door de Europese Commissie zijn goedgekeurd, wordt geproduceerd en gebotteld in Duitsland. Het product heeft natuurlijk een International Safety Data Sheet (MSDS). Dit is beschikbaar voor alle verkooppartners over de hele wereld en kan op aanvraag worden overlegd.

Pigment-Off Remover bevat de volgende actieve ingrediënten en bijbehorende componenten: Aqua, Glycerin, Talcum, Hammamelis Virginiana, Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Centella Asiatica Extract, Sodium PCA, Zinc Oxide, Sodium Hydroxide, Potassium iodide, Sulfur, Potassium hydroxide, Phenoxyethanol, Disodium EDTA.

Het product bevat geen zuren. Het is geen zuurverwijderaar (geen melkzuur), geen zoutverwijderaar, geen zeezoutverwijderaar. Het is dus geen replica van producten die al op de markt zijn maar een onafhankelijke Duitse ontwikkeling.

Alle Pigment-Off producten worden gemeld in de Europese CPNP (Cosmetisch Product Notification Portal) en de FDA (US Food & Drug Administration) in de Verenigde Staten.

De verzorgingsproducten (SkinSaver Cream, SkinRepair Gel, ScarFree Gel) worden getest op huid-verdraagzaamheid. Voor dit doel hebben zij als samenwerkingspartner het bekende Duitse laboratorium "Dermatest" geselecteerd. In april 2018 werd de Skin Saver Cream getest op verdraagzaamheid en kreeg de beoordeling "uitstekend"!

Microbiologische en chemische laboratoriumtests worden dus regelmatig uitgevoerd. De resultaten van deze onderzoeken bevestigen de perfecte steriliteit en wereldwijde ontvankelijkheid van de Pigment-Off Remover.

Pigment-Off doet er alles aan om de veiligheid en kwaliteit van hun producten op het hoogste niveau te waarborgen en geven daarom ook regelmatig trainingen. Op 26 februari 2019 heb ik de cursus "Pigment-Off Tattoo Remover Training" afgerond bij Pigment-Off. Deze theoretische en praktijkcursus wordt UITSLUITEND gegeven aan professionals welke zijn goedgekeurd door en een vergunning hebben van de GGD.

Piment Off Tattoo verwijderen Certificaat

×
×
×
×
×

 

Hoeveel kost het verwijderen van een tattoo?

Tatoeage verwijderen

Ik krijg regelmatig de vraag wat de kosten zijn van het verwijderen van een tatoeage maar het is niet altijd even makkelijk om een ​​goed antwoord te geven. Afhankelijk van de grootte en locatie van het getatoeëerde gebied, kost het 75-200 euro per sessie. De totale kosten voor het verwijderen van tatoeages zijn echter afhankelijk van het aantal sessies en dit verschilt in elk afzonderlijk geval.

Gemiddeld zijn 1-4 behandelingen nodig om tatoeages te verwijderen. Een kleine tatoeage kan worden verwijderd met 2-3 behandelingen. Het exacte aantal benodigde behandelingen hangt af van de hoeveelheid en dichtheid, evenals de diepte van de geïmplanteerde pigmenten, het type en de conditie van de huid en de aanwezigheid van littekenweefsel.

Praktijkvoorbeeld:
Het voorbeeld hiernaast hierboven betreft het resultaat van een kleine tatoeage van ca. 4cm x 5m (20cm2) na 2 sessies. De eerste sessie (starttarief) kostte 200 euro en de 2e sessie 100 euro. Totaal 300 euro om deze tatoeage te verwijderen.

Is het mogelijk om van tevoren de kosten van het verwijderen van een tatoeage te berekenen?
Ik kan een grove schatting maken van het aantal verwijderingsbehandelingen (en dus de bijbehorende kosten) aan de hand van foto's te bekijken maar het beste is om de tattoo met mijn eigen ogen te kunnen beoordelen. Om deze reden is het raadzaam om een afspraak te maken.

Kan het verwijderen van de tattoo duurder zijn dan het zetten ervan?
Dergelijke gevallen zijn niet zeldzaam. Helaas zie ik regelmatig resultaten van onprofessioneel tatoeëren. Het grootste probleem is dan dat de tattoo te diep is gezet met het vervolg dat er littekenweefsel of fibrose ontstaat. Deze huidcondities maken het verwijderen van pigmenten moeiijker en daarom zijn er meer sessies nodig.Prijzen

Verwijdering van tatoeages met "Pigment-Off", zonder laser!

 • Per zone tot 10cm2
 • Starttarief € 150,-
 • Iedere vervogbehandeling € 75,-
 •  
 •  
 • Maak een afspraak
 • Per zone tot 20cm2
 • Starttarief € 200,-
 • Iedere vervogbehandeling € 100,-
 •  
 •  
 • Maak een afspraak

Contact

Spijkenisse, NL

0181 - 700202


Afspraakformulier

Made with ♥ in Holland © Just Ink About It by Marcel Vermeer